Baie

Bucura-te de piatra naturala in baia ta!

Bucura-te de piatra naturala

De multe secole, marmura si alte tipuri de piatra naturala simbolizeaza bogatia si puterea .

Piatra naturala, marmura, a împodobit castelele celor mai bogati si a facut ca fiecare baie sa para frumoasa si eleganta.

Baia dumneavoastra este una dintre cele mai utilizate camere din casa, astfel ca doriti sa fie confortabila si eleganta.  O baie moderna sau rustica, nu va crea doar o oaza de relaxare, dar poate creste si valoarea proprietatii dumneavoastra.

Pe langa piatra naturala, adaugati un mobilier de baie cu aspect antic si  simtiti relaxarea într-un Spa.  Daca alegeti podele din piatra, asigurati-va ca nu alegeti ceva care devine extrem de alunecoasa cand este umeda.

Placile  de calcar în zona dusului  ofera un aspect  elegant si modern, oferind în acelasi timp o atmosfera calda. În plus, deoarece este destul de moale, il puteti modela cu usurinta, astfel încat sa se potriveasca perfect zonei de dus.

Amestecul de piatra si lemn reuseste sa creeze un decor natural, facandu-va ca va simtiti ca si cum ati face un dus în aer liber .

Puteti alege cu usurinta niste pietre colorate pe perete, potrivite cu niste podele traditionale din lemn care sa aduca atmosfera rustica perfecta pentru relaxare

Retineti ca atat piatra, cat si lemnul, vor trebui sa fie protejate astfel încat sa nu fie deteriorate de umiditate.

Cu un pic de creativitate, fiecare baie poate parea uimitoare folosind piatra.