Pentru casa

Diferitele moduri in care poti folosi cuartul in casa ta

cuartul
Cuartul este o piatra naturala, din ce in ce mai  populara.

Desi are rezistenta si durabilitatea granitului, are estetica atragatoare a marmurei.  Are puterea de a adauga imediat un aspect si o senzatie de eleganta oricarei case.

In plus,vine, de asemenea, intr-o varietate de culori.  Acest fapt ofera  o multime de optiuni care sa se potriveasca tuturor gusturilor. Ceea ce inseamna ca exista o multime de moduri in care puteti folosi cuartul in casa dvs. Fie ca este vorba de baie, bucatarie sau zona de zi, puteti conta intotdeauna pe cuart pentru a adauga un plus de rafinament.

Blaturile de bucatarie sunt probabil una dintre cele mai frecvente utilizari ale cuartului in acasa. Datorita caracteristicii sale durabile si a aspectului, cuartul este adesea cea mai buna alegere. In ciuda asemanarii sale stranse cu marmura, cuartul este relativ mai usor de intretinut. Este mai putin poros,  rezistent la caldura si zgarieturi si necesita etansare doar o data sau de doua ori pe an.

Pentru cei care doresc o chiuveta de baie cu care sa uimeasca, cuartul este alegerea finala. Are o rezistenta ridicata la apa si zgarieturi si este usor de intretinut. Poate conferi intregii bai o improspatare instantanee.

Multe case folosesc cuartul pentru pardoseala, inclusiv scarile. Acest lucru face ca intreaga casa sa fie eleganta. Mai mult, acest lucru creste automat valoarea casei tale.

O modalitate simpla de a oferi instantaneu casei tale un aspect nou si proaspat este utilizarea cuartului ca perete decorativ. Acest lucru este frecvent, in special in dormitoare si zone de locuit.

Cuartitul, asa cum am mentionat anterior, are o rezistenta la apa relativ mai mare in comparatie cu alte pietre naturale.. Acest lucru il face sa fie materialul ideal pentru zonele de dus si cada, daca doriti o baie cu un aspect clasic, dar nu compromite functionalitatea.