Bucatarie

Opteaza pentru o bucatarie minimalista

bucatarie

Un design minimalist poate face minuni pentru orice tip de bucatarie.

Minimalismul nu este doar despre a avea modele elegante si simple, ci si despre modul in care astfel de modele pot facilita eficienta si productivitatea. Cheia este sa scapam de aglomeratia care da senzatia de dezordine. Acest lucru face din bucatarie spatiul perfect pentru a trece la un design minimalist.

O bucatarie care arata doar bine prin simplitate, dar este, de asemenea, foarte functionala.

Schema de culori poate face diferenta

Pentru o bucatarie minimalista, culorile albe sau neutre functioneaza cel mai bine si ajuta la crearea spatiului dorit. Expertii sugereaza ca utilizarea de culori deschise, neutre, care apartin aceleiasi familii, cu un contrast cat mai mic posibil, este ideala pentru un spatiu minimalist. Ca atare, pietrele naturale, cum ar fi marmura, granitul si cuartitul, sunt alegeri excelente pentru blaturile de bucatarie, atunci cand vizeaza un design minimalist.

Blaturile de cuart gri si un spate rectiliniu de dale albe adauga seninatate.

Ele fac cu usurinta bucataria sa arate eleganta.

Pentru unii, este vorba de a avea o multime de spatiu de stocare ascuns, astfel încat blaturile nu se depoziteaza lucruri.

Scapati de vasele si aparatele de care nu aveti nevoie.

Spuneti adio manerelor voluminoase ale dulapurilor

îmbratiseaza minimalismul ca pe un decor estetic cu de dulapuri simple, cu fata plana si insule luxoase de cascada din piatra.

Alegeti dulapuri glisante daca este posibil sau ceva cu un design elegant si neted.

Uneori, oamenii tind sa uite de detalii mici, cum ar fi manerele, dar tind sa faca diferenta.

Selectati obiectele decorative.

Desi am mentionat ca trebuie sa eliberezi bucataria de obiecte inutile, acest lucru nu inseamna ca bucataria ta trebuie sa fie goala si lipsita de toate piesele decorative. Piesele pe care le alegeti fac, de asemenea, o mare diferenta.

Related Posts