Baie

De ce baia poate arata banal

De ce baia poate arata banal

Baia este una dintre cele mai importante camere din casa. Uneori, cand este timpul pentru renovare, acest element crucial este  trecut cu vederea. In cazul in care baia dumneavoastra devine plictisitoare, cauza ar putea fi unul dintre aceste motive:

Culorile nu se potrivesc

Culorile potrivite sunt semnul distinctiv al unui designer bun. Combinatia potrivita de culori va poate face baia vibranta, linistita sau eleganta. Daca aveti o combinatie gresita, efectul vizual ar putea sa inspira dezordine, banalitate plictiseala.

Schema de culori din baie, de obicei, este in jurul unei culori principale neutre. Decideti daca doriti sa mergeti cu tonuri reci sau calde. Apoi optati spre partea intunecata sau luminoasa a spectrului.

Gasiti o culoare de accent puternic si o culoare de accent subtil. Utilizati aceste trei tonuri inteligent pentru a crea o atmosfera vie si atragatoare.

Podelele sunt sterse, neatragatoare.

La pardoseala din piatra nu te gandesti in fiecare zi, dar are unul dintre cele mai mari impacturi asupra aspectului camerei. Pardoseala veche si banala va face instantaneu o baie sa arate mohorat.

Incercati sa modernizatii spatiul cu un model nou  de piatra naturala. Alegeti ceva cu un model frumos pe care veti fi fericit sa-l priviti in fiecare zi. Pentru a face baia chiar mai interesanta, luati in considerare un model pe diagonala sau diamant.

De ce baia poate arata banal? Blaturile din baie sunt banale.

Cand intrati prima data intr-o baie, vedeti mai intai, de obicei, direct blaturile si chiuveta. In loc de portelan alb plictisitor, incercati sa adaugati eleganta spatiului cu marmura, granit sau un alt tip de piatra naturala.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale blaturilor din piatra naturala este ca acestea isi mentin aspectul lor de ani de zile. Cand alegeti o placa de piatra, selectati o culoare si un model pe care stiti ca le veti iubi.

De ce baia poate arata banal? Iluminare insufiecianta

O schimbare a modului de iluminare poate transforma complet orice spatiu interior. Multe bai mohorate sunt iluminate de un singur bec deasupra capului. Acest mod ar putea oferi lumina esentiala, dar nu va da baii aspectul plin de farmec pe care il cautati.

Incepeti prin inlocuirea corpurilor de iluminat  cu ceva mai interesant. Alegeti dintre becuri calde, reci sau neutre pentru a arunca camera intr-o lumina ideala. Completati efectul adaugand lumini de accent langa oglinda sau in alte locuri subtile din jurul camerei.

Baia dumneavoastra ar trebui sa va faca sa va simtiti relaxat si odihnit. De la culori la blaturi, nu ar trebui sa ezitati sa faceti cateva modificari decorative.