Relaxare

Piatra naturala pentru piscina

Piatra naturala pentru piscina

Piatra naturala pentru piscina

 

Sezonul estival se apropie cu pasi repezi. Multi dintre dumneavoastra viseaza la relaxare in propria piscina.

Ne-am gandit sa va dam cateva sfaturi cu privire la cele mai potrivite placi de piatra pentru piscina.

Exista cateva consideratii speciale, cum ar fi rezistenta la alunecare, durabilitatea si siguranta. Conform acestor cerinte, piatra naturala este materialul perfect pentru pardoselile piscinei.

Durabile, versatile, accesibile si rezistente, sunt foarte naturale în textura lor finita. De asemenea, sunt rezistente la apa sarata, antiderapante, iar clorul nu îi va schimba culorile. Placile din piatra naturala sunt disponibile într-o mare varietate de forme, culori si dimensiuni. Aici aveti 4 tipuri de piatra naturala pentru pavajul dvs. de piscina.

TRAVERTINUL

Travertinul este o roca sedimentara poroasa, de culoare crem, formata din depozite de carbonat de calciu. Este utilizat frecvent ca piatra ornamentala atat în ​​constructii interioare, cat si exterioare. Travertinul ofera un aspect elegant pentru puntile de piscina. Calitatea poroasa a travertinului ii ofera proprietatea antialunecare. Placile din travertin sunt de obicei disponibile în nuante de bej.

CALCARUL VRATZA

Calcarul de Vratza are caracteristici unicat – el este extrem de durabil, usor de manevrat si are un proprietati estetice rare.

Piatra de Vratza este omogena, colorata in nuante calde de crem si cu o varietate de modele si motive. Rezista la influenta timpului si impermeabil la ploaie, rezistent la frig si inghet. Acest tip de calcar este rezistent si la socuri si alte fenomene fizice, decat cele mai multe cazuri de ​​alte soiuri de calcar.

Aceste proprietati ale calcarului,impreuna cu frumusetea sa estetica de neegalat il face foarte potrivit pentru acoperiri de exterior, dar si pentru utilizari interioare.

GRANITUL

Granitul este un tip de roca magmatica dura si compacta formata din cuart, feldspat si mica. Aspectul stralucitor, rezistenta si durabilitatea îl fac un material ideal pentru constructii si decor. Granitul poate fi utilizat în pavajele de piscina, deoarece creeaza un aspect elegant cu proprietatile sale naturale de stralucire si rezistenta la apa. Finisajele fiamate sunt perfecte pentru piscine, deoarece sunt rezistente la alunecare.

CUARZITUL

Cuartitele sunt roci metamorfice formate în întregime din boabe de cuart, de obicei de o culoare albicioasa. Duritatea si rezistenta acestuia îi permit sa fie utilizate în pardoselile piscinei. Finisajele si tonurile lor naturale – bej, roz si verde – sunt o alegere perfecta pentru pardoselile piscinei.