Baie

Adauga marmura in decorul baii tale!

Adauga marmura in decorul baii tale
Incorporeaza marmura in decorul baii

Marmura este un material favorit atunci cand vine vorba de decorul baii. Piatra naturala confera rafinament si clasa designului camerei. Iata cateva idei pentru a oferi un aspect luxos baii :

Placi de marmura

Opteaza pentru placi de marmura pentru pereti sau podele in locul placilor ceramice. Daca folosesti placi de marmura  pe pereti, atunci nu trebuie adaugat nici un alt decor suplimentar. Marmura arata uimitor iar decoratiunile suplimentare afecteaza impactul pe care il creeaza.

Folosirea placilor de marmura pe podea ar insemna alegerea dintr-o mare varietate de modele.  Ai putea folosi un model de tesut care sa ofere un aspect elegant.

Adauga marmura in decorul baii tale! Culori si modele

Poti adauga o nota de rafinament baii prin blaturile de marmura. Pentru a se potrivi cu acestea, poti vopsi peretii in gri sau alb. Acesta din urma imbunatateste impactul pe care il creeaza marmura.

Marmura nu inseamna neaparat alb sau gri. Piatra naturala este disponibila si in culori maro si ciocolatiu, galben, verde si bej. Poti alege dintre culori, in functie de tema dorita.

Ce zici de o podea cu carouri? Aceasta adauga clasa baii si se pot folosi  combinatii de nuante luminoase si intunecate pe pereti.

Se poate incorpora marmura in baie folosind o cada de marmura. Folosita cu iluminarea potrivita, marmura poate crea un aspect sofisticat.

Daca se foloseste  marmura alba, lumina se reflecta mai bine aducand un plus de lux.  Mai mult, o baie din marmura ofera un sentiment de spa si va permite sa va relaxati.

Adauga marmura in decorul baii tale! Combinatia de materiale

Foloseste o combinatie de materiale pentru linii si spatii mai clar definite. De exemplu, se pot utiliza rafturi din lemn incorporate intr-o nisa de marmura. Contrastul dintre lemn si marmura confera o nota placuta baii tale.

Ai putea avea o chiuveta de marmura pentru a adauga acea nota de lux in baie. Cabinele de dus din marmura sunt, de asemenea, o idee grozava.

Chiar si o baie mica se poate organiza astfel incat sa emane un aer sofisticat.