Pardoseala

Cum culoarea podelei poate schimba starea de spirit?

Cum culoarea podelei poate schimba
Cum culoarea podelei poate schimba starea de spirit?

Cand va configurati casa, culoarea joaca un rol crucial in conferirea unei atmosfere unice. In timp ce multi o vad ca pe o reflectare a personalitatii, culorile, de fapt, au un impact mare asupra rutinei de zi cu zi. Poate influenta foarte mult starea de spirit. Cand alegeti culorile pentru casa dvs., pe langa atentia pentru pereti si mobilier, trebuie sa luati in considerare si culorile podelei. Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta.

Dimensiunea camerei

Acesta poate fi un factor decisiv in timpul alegerii culorii pardoselii. Camerele mici pot arata mai mari cu pardoseli de culoare deschisa. Culorile intunecate pot face spatiile imense sa para confortabile si primitoare. Retineti, de asemenea, ca podelele intunecate evidentiaza praful.

Tonurile de pamant sunt la moda acum si sunt o alegere populara pentru multi decoratori. Crem, bej si maro, albastru ofera o atmosfera calmanta si relaxata acasa. In acelasi timp, albastru, verde si gri au un efect calmant si imbunatatesc starea de spirit. Pe de alta parte, rosu sau galben au capacitatea de a va incalzi camera, dar daca nu sunt folosite corect, va pot irita starea de spirit.

Un ocean de inspiratii din care sa alegi

Cand alegeti culorile pentru pardoseala, trebuie sa va dati seama ca anumite culori se potrivesc foarte bine cu anumite tipuri de materiale. In cazul pardoselilor din lemn,culorile de pamant sunt o alegere excelenta. Scandurile, de obicei, vin intr-o varietate de tonuri pamantii, care confera eleganta si rafinament casei dvs.

In cazul covoarelor, aveti o multime de culori intre care sa alegeti. Multi decoratori se joaca cu optiunile de culoare, deoarece mocheta este usor de pus si se pastreaza mult timp. Cu toate acestea, sunt cerute culori mai deschise, deoarece pot lumina instantaneu un spatiu de locuit.

Vinilul este un tip de pardoseala premium care poate fi personalizat in functie de tema camerei. De exemplu,culorile albastru sau galben vor fi potrivite pentru bucataria dvs., deoarece aceste culori au un impact pozitiv asupra poftei de mancare.

Cum culoarea podelei poate schimba starea de spirit?

Inainte de a lua deciziile finale privind schema de culori pentru pardoseala, asigurati-va ca acestea sunt in armonie cu restul culorilor camerei, astfel incat sa puteti fi mandrul proprietar al unei case atragatoare.

Related Posts