Pentru casa

Piatra naturala in casa ta

Piatra naturala

Piatra naturala da un sentiment de eleganta inimitabil si o textura unica tuturor spatiilor interioare. Granit, travertin, ardezie sau marmura sunt frecvent utilizate pentru toate tipurile de proiecte de design interior. Va spunem doar 7 moduri de a utiliza piatra naturala in decorarea casei:

  1. PARDOSELI

Granitul, marmura, travertinul, cuartitul, ardezia si calcarul sunt produse rezistente si durabile folosite pentru pardoseli. Acestea pot crea o atmosfera primitoare în decorarea casei.

Puteti amesteca culori si texturi pentru a obtine un aspect interesant. Duritatea si durabilitatea lor permit crearea de pardoseli rezistente în bai, bucatarii, dormitoare sau camere de zi sau terase.

  1. PLACAREA PERETELUI

Piatra naturala, ar fi ardezie sau gresie poate fi folosit ca solutii de placare de perete. Acesta adauga mai multa textura si un aer proaspat peretilor interiori.

Puteti crea spatii interioare folosind placare de piatra în camera de zi , bucatarie sau chiar terase. Sau puteti adauga o nota de textura prin placarea peretilor cu diferite tipuri de piatra naturala. Chiar si tu îti poti renova peretii bucatariei.

  1. SEMINEE

Semineele placate cu piatra naturala sunt functionale si usor de întretinut. Ele adauga valoare la orice proiect de design interior. Are o rezistenta termica ridicata de neegalat, astfel încât rezista perfect la caldura de la cosuri de fum si sobe fara a arata nici o deteriorare (nici in contact direct cu focul).

  1. BLATURI

Granitul si cuartitul sunt cele mai bune pietre naturale pentru blaturi de bucatarie. Ele sunt dure, non-poroase, durabile si pot fi curatate cu usurinta. Un blat de bucatarie corect intretinut  se poate pastra un timp indelungat.

  1. SCULPTURI SI OBIECTE DECORATIVE

Piatra naturala poate fi folosita pentru a crea obiecte decorative, ar fi sculpturi, lampi sau mese de cafea. Acestea sunt accesorii perfecte pentru decorare, ajutându-va sa aplicati retusuri personalizate de finisare la fiecare camera din casa dumneavoastra.

     6. PAVELE

Granitul folosit ca pavele trebuie să fie standard si de calitate superioara.  Fisurile sau  alte defecte ca pot afecta integritatea sau funcția sa structurală. Marmo Glass asigura materiale de foarte buna calitate.

    7. IN JURUL PISCINEI

Travertinul ofera un aspect elegant pentru puntile de piscina. Calitatea poroasa a travertinului ii ofera proprietatea antialunecare. Placile din travertin sunt de obicei disponibile în nuante de bej.

Related Posts