Baie

Cum sa faci o baie mica sa arate grozav.

Cum sa faci o baie mica sa arate grozav

Baile mari tind sa tipe „lux”, dar si o baie mica poata fi la fel de extravaganta si grandioasa. Încercati aceste trucuri pentru a va transforma spatiul mic de baie într-un paradis interior elegant.

Concentrati-va pe o singura culoare

Culorile contrastante creeaza linii ascutite care definesc un spatiu; totusi, daca doriti ca baia dvs. sa para mai mare, veti avea nevoie de efectul opus. Transformati-va baia folosind aceeasi culoare pentru pereti, tavan si podea.

Alegeti o culoare deschisa sau neutra pentru a face spatiul sa para deschis si aerisit. Daca doriti sa lucrati cu mai multe culori, utilizati nuantele mai intunecate pe podele sau dulapurile inferioare si lasati culorile mai deschise pentru pereti si tavan. Asigurati-va ca totul se potriveste alegând vopseaua dupa ce ati selectat o culoare de piatra naturala pentru blaturile sau dale.

Actualizati blaturile si chiuveta

Blaturile sunt punctul focal al unei bai mici. Da întregului spatiu o senzatie eleganta atunci când folosesti piatra naturala pentru blaturi si zona chiuvetei. Selectati granitul pentru un aspect modern sau alegeti marmura pentru a exprima adevaratul lux si clasa. De asemenea, va puteti extinde gama de optiuni cu blaturi de cuart sau cuartit, care vin într-o varietate de culori si modele frumoase.

Pe masura ce alegeti un material, acordati o atentie deosebita culorilor si modelelor de vene gasite în piatra naturala. Modelele subtile vor distrage mai putin vizual si pot face spatiul sa se para mai mare. De asemenea, puteti adauga un plus de eleganta alegând un ton cu vene aurii sau multicolore.

Adaugati oglinzi

Adaugarea de oglinzi suplimentare este o modalitate garantata de a face baia dvs. sa para mai mare si mai expansiva. Încercati adaugati o oglinda pe podea pentru a dubla vizual dimensiunea camerei. De asemenea, puteti plasa oglinzi suplimentare ca accente decorative sau în puncte cheie pentru a va ajuta sa va pregatiti dimineata.

Sticla transparenta si mata poate creste, de asemenea, dimensiunea camerei dvs., adaugând în acelasi timp o nota moderna. Cel mai evident loc de utilizare a sticlei este pe usa dusului. Cu toate acestea, puteti crea si un efect frumos folosind sticla pentru usile dulapurilor si rafturile plutitoare. Daca alegeti sticla mata, gânditi-va cum va modifica culoarea oricarei lumini care trece.

Adaugati lumini de accent suplimentare

Luminile de accent potrivite pot modifica complet forma si atmosfera unui spatiu interior. Începeti cu o lumina aeriana mare, care arunca o stralucire confortabila în camera. Apoi, asezati lumini mai mici sub rafturi, de-a lungul marginilor contra sau îndreptându-va direct catre accente decorative.

Unghiul luminii de accent este la fel de important ca amplasarea. Joaca-te cu unghiuri diferite pentru a regla umbrele din camera. Dupa ce gasiti o configuratie care va place, nu uitati sa verificati unghiurile o data la câteva luni; în cazul în care un corp de iluminat este scos din loc, se va schimba modul în care arata restul camerei.

Crearea unei bai marete presupune selectarea materialelor potrivite si utilizarea acestora în cel mai bun mod posibil. Cu piatra naturala, sticla transparenta, lumina excelenta si culori potrivite, baia dvs. mica va parea o oaza de relaxare

Related Posts