Pentru casa

Decorarea casei cu piatra naturala

decorarea casei cu piatra naturala
Tendinte în decorarea casei cu piatra naturala în 2021.

2020 a fost plin de surprize în decorarea casei cu  piatra naturala, iar 2021 nu a ramas în urma. Proprietarii de case care iau în considerare îmbunatatirile locuintelor sau constructiile noi ar trebui sa tina cont de aceste tendinte .

Cinci tendinte in 2021
Marmura.

Marmura a fost întotdeauna promovata în bucatarii si bai, unde este folosita atat pentru pardoseli, cat si pentru blaturi. Dar 2021 se va vedea marmura combinata cu lemn de esenta tare premium, pentru a crea un aspect multi-texturat pentru blaturi si placi.

Încercati sa aveti podele din lemn de esenta tare în loc de placi de ceramica si asezati un blat de marmura monolitic în centru. Acest lucru va crea un efect vizual dramatic.

Nuantele reci ale granitului revin

Vematurile adanci ocupa locul central anul acesta, deoarece nuantele clasice de granit cald sunt înlocuite cu tonuri reci si întunecate. Ubatuba din Brazilia, Bala Flower si Arctic Green Pearl din India si Abrangi din Iran sunt cateva optiuni excelente de luat în considerare.

Daca anul 2020 a fost despre crearea blaturilor si placilor perfecte din marmura sau din cuartit, 2021 este despre integrarea marmurei, cuartitei si a altor accesorii din piatra naturala la constructia finala.

Blaturi personalizate.

Blaturile personalizate, backsplash-urile, chiuvetele, toperele, rafturile si gaurile facute din pietre naturale care sunt coordonate în culori cu selectia dvs. si care accentueaza placile si blaturile pe care le aveti deja vor imbunatati cu adevarat aspectul casei dvs.

Europa a avut întotdeauna o preferinta pentru placarea camerelor cu lemn de esenta tare sau piatra naturala. In 2021, aceasta tendinta   în întreaga lume, catre alte tarmuri .

Cuartititul.

O alta tendinta interesanta de anticipat este utilizarea cuartitei ca placi de placare pentru camerele casei. Rezistenta si culorile superioare ale cuartitei îl fac un candidat excelent pentru placare.

Industria globala a minelor de piatra naturala se îndreapta încet catre protejarea mediului.

În zilele noastre, preferinta este de a cumpara de la comerciantii  care îsi procura materialele de la extractorii care sunt constienti de mediu si etici în practicile lor.

Si 2021 va continua aceasta tendinta.  Un accent mai mare il va avea alegerea distribuitorilor de placi care încorporeaza practici etice si ecologice chiar si atunci cand se lucreaza cu blaturi, pereti sau podelele.

Related Posts