Pardoseala

Avantajele pardoselii din piatra

Avantajele pardoselii din piatra

Pietrele naturale sunt sinonime cu caldura, durabilitatea si frumusetea. Marmura si granitul sunt cele mai populare pietre naturale utilizate pentru pardoseli. Alte placi de piatra naturala utilizate în pardoseli sunt travertin, gresie, ardezie, onix si calcar. Folosirea pietrelor naturale în casa poate fi una dintre cele mai bune investitii. Iata cateva avantaje ale utilizarii pietrelor naturale pentru pardoseala din casa ta.

Disponibilitate si varietate

Pietrele naturale sunt disponibile în sute de modele si soiuri. Puteti alege marmura si granit in culori si accente variate pentru a merge cu interiorul casei. Va puteti gandi la o culoare si este posibil sa gasiti una care sa corespunda preferintelor dvs. Pietrele naturale sunt de asemenea disponibile cu usurinta si puteti gasi o singura culoare într-o varietate de nuante; de exemplu, puteti gasi toate nuantele de verde, de la nuante mai deschise, verde muschi pana la smarald, împodobit cu negru sau auriu.

Frumusete si lux

Pietrele naturale arata întotdeauna mai bine decat placile de pardoseala din materiale sintetice. Marmura si granitul emana lux si opulenta. Puteti face casa dvs. remarcabila cu ajutorul pardoselilor din piatra naturala.

Usurinta de întretinere

Placile din piatra naturala sunt usor de curatat si întretinut. Puteti folosi aspiratoare sau mopuri pentru a curata usor suprafata de praf si murdarie. Un detergent usor este adesea suficient pentru a curata suprafetele din piatra naturala. Tot ce trebuie sa faceti este sa evitati produsele de curatare dure sau pe baza de amoniac si doar cu putina grija, pardoseala din piatra naturala va poate rezista toata viata.

Pentru toate anotimpurile.

Cu pietrele naturale precum marmura si granitul nu trebuie sa va faceti griji cu privire la daunele cauzate de soare, apa sau zapada. Asadar, le puteti folosi în afara casei dvs., de exemplu, în veranda, pe pasarela sau în zona piscinei. Pot fi folosite si pentru pardoseala baii. În zilele fierbinti de vara, pietrele naturale mentin zona mai rece si mai calda la temperaturi mai scazute.

Economic

Placile din piatra naturala costa mai mult decat alte placi de pardoseala. Dar acest cost este doar o singura data. Marmura si granitul dureaza mult timp si, prin urmare, nu trebuie sa cheltuiti bani pentru înlocuirea pardoselii la fiecare cativa ani. Chiar si alte pietre naturale dureaza mai mult decat materialele sintetice. Utilizarea pietrelor naturale creste, de asemenea, valoarea casei. Nu numai pardoseala din piatra naturala face casa sa arate luxoasa, dar factorul de durabilitate al acestor pietre poate creste pretul oricarei proprietati.

Related Posts