Bucatarie

Bucataria, un loc esential al casei

Bucataria

Din zilele în care bucataria era doar un loc pentru pregatirea meselor și spalarea vaselor murdare, am parcurs un drum lung.

Bucataria umila și-a asumat un rol mult diferit și este punctul central al unei case. Este locul în care familia se aduna și petrece timp impreuna. În 2021, bucatariile inteligente, electrocasnicele moderne și design-urile unice sunt pregatite sa ocupe locul central. Accentul se pune  pe stilurile simple și curate, cu multa lumina naturala,  ce se amesteca perfect cu împrejurimile.  Tendintele de proiectare a bucatariilor au continuat sa evolueze de-a lungul anilor ,granitulcontinuand  sa fie un element preferat  pentru blaturi.  Cunoscut pentru durabilitatea și frumusetea sa naturala, ocupa primul loc în ceea ce privește blaturile de bucatarie. Granitul este materialul  care se poate potrivi cu orice fel de aparate și dulapuri, avand în vedere nuantele extinse disponibile. Iata cateva dintre culorile de top ale blatului de granit, care vor primi cu siguranta titluri în 2021:

Alb regal.

Deși granitul alb pur nu exista în natura, exista blaturi de granit alb, care sunt dantelate cu pete de diferite culori. Blaturile albe ofera un contrast izbitor atunci cand sunt asociate cu nuante roșii aprinse ale dulapurilor, placilor sau aparatelor. Optiunile extinse în alb dantelat cu alte nuante includ White Galaxy, Alaska White, Colonial White, White Ice și Moon Moon, printre altele.

Negrul este frumos.

Negrul este mereu la moda și va continua sa-și pastreze atractia clasica în 2021. Un blat din granit negru poate oferi o renovare uimitoare bucatariei, adaugand în același timp o personalitate distincta. Exista multe nuante de granit negru care se pot potrivi decorului, de la Absolute Black, Ubatuba la Black Galaxy. Negrul absolut este cel mai pur granit negru care adauga un plus de clasa în timp ce accentueaza celelalte nuante din bucatarie.

Maroul este pamantesc.

Culorile pamantului de maro și cafea cafea vor aparea ca preferate în 2021, datorita concentrarii continue asupra aspectului natural. Maron cafea este o optiune excelenta care poate fi asociata cu orice alte culori neutre.

Culorile excentrice au revenit.

Cu bucatariile exotice în tendinta, blaturile de bucatarie ar putea domina noilor culori îndraznete de verde, albastru și roșu. Nuantele exotice sunt perfecte pentru cei care doresc sa creeze un punct focal atragator în bucatarie. Frumusetea granitului este ca, fiind o piatra naturala, culorile, striatiile, petele și modelele unice nu pot fi duplicate. Fiecare placa de granit este unica, ceea ce înseamna ca puteti crea un blat aparte in bucataria dumneavoastra.

Related Posts