Blaturi

Blaturile din cuart

blat din cuart

Cinci avantaje ale  Cuartului.

Cand cautati blaturi, exista doua materiale primare disponibile: cuart si piatra naturala. Pentru echilibrul suprem de frumusete, întretinere usoara si durabilitate extrema, blaturile din cuart sunt in top.. Iata cele cinci avantaje ale cuartului fata de piatra naturala.

Aspect deosebit.

Multi oameni aleg un blat de cuart datorita frumusetii sale distincte. Blaturile din cuart sunt create de om, motiv pentru care pot veni într-o mare varietate de culori si stiluri elegante.

Spre deosebire de piatra naturala, unde sunteti limitat la culorile si desenele pe care le poate oferi mama natura, blaturile din cuart pot fi personalizate în functie de culoarea si stilul exact pe care le doriti. Culorile populare includ neutre, cum ar fi gri, creme si albe, si optiuni îndraznete, cum ar fi verde lime, rubin si negru. În ceea ce priveste desenele, alegeti unul care seamana cu granitul natural sau un stil care seamana cu marmura alba. Posibilitatile de culoare si stil sunt cu adevarat nesfârsite.

O gama larga de optiuni de culoare si design faciliteaza asocierea unui blat de cuart cu decorul din jur.

Întretinere redusa.

Daca ati dorit întotdeauna un blat cu întretinere redusa, cuartul este greu de învins. Blaturile din cuart necesita o întretinere mai mica comparativ cu cele realizate din piatra naturala. Folositi doar apa calda si sapun usor pentru a sterge blaturile. Evitati sa folositi produse de curatare dure, deoarece acestea pot deteriora în cele din urma blatul. Cu un blat din cuart, puteti petrece mai putin timp curatând blaturile si mai mult timp pregatind mese delicioase.

Suprafata sanatoasa

Când selectati cuartul ca blat de bucatarie, va puteti simti confortabil stiind ca este o optiune extrem de igienica. Cuartul nu va adaposti bacterii sau virusi datorita suprafetei sale neporoase. Nu numai ca un blat din cuart va va mentine familia în siguranta pe tot parcursul anului, ci va contribui, de asemenea, la crearea unui mediu interior mai sanatos, lipsit de substante straine.

Foarte durabil.

Cuartul este alegerea perfecta pentru bucatariile cu trafic intens, deoarece este mult mai dura si mai durabila decât piatra naturala. Cuartul este adesea considerat indestructibil deoarece este compus din aproximativ 90% cuart si 10% pigmenti coloranti si polimeri de legare. Cu exceptia cazului în care ati lovit acest material cu un baros, este putin probabil ca cuartul sa se ciopleasca, sa crape sau sa pateze.

Ecologic.

Cuartul este unul dintre cele mai ecologice materiale de pe piata. În comparatie cu unele pietre naturale, cuartul nu are un proces îndelungat de extractie si exploatare în productia sa. Procesul de cariera necesita de obicei multa forta de munca si foloseste o cantitate semnificativa de resurse în timpul fazei de extractie. Cuartul este fabricat într-o fabrica, adesea prin utilizarea de materiale care altfel ar fi irosite.

Blaturile din cuart sunt cu siguranta o alegere excelenta pentru clientii care doresc o alternativa ecologica la piatra naturala. Daca încercati sa determinati tipul potrivit de blat pentru stilul dvs. de viata, luati în considerare cuartul pentru numeroasele sale calitati practice. Cu siguranta îti va placea suprafata sa sanatoasa, usor de întretinut, puternica, frumoasa si extrem de ecologica.

Related Posts