Bucatarie

Modele perfecte de bucatarie cu marmura

modele perfecte de marmura in bucatarie

Cinci modele perfecte de bucatarie cu marmura

Cand vine vorba de lumea designului interior, exista putine materiale la fel de uimitoare si incantatoare ca marmura. Utilizarea acestei pietre naturale in designul arhitectural dateaza din vechime. Incorporarea unei structuri curate de marmura in bucatarie aduce un aspect proaspat si modern.

Elementele si schemele coloristice potrivite pentru  proiectarea bucatariei,cu o nota de marmura, este combinatia perfecta pentru o bucatarie eleganta. Individualitatea care se gaseste in fiecare bucata de marmura poate transcende spatiul dvs. intr-o scena de lux si sofisticare.

Iata cele cinci modele preferate de designeri  care incorporeaza marmura si care cu siguranta va vor completa spatiul.

  1. Minimalism

Unul dintre cele mai apreciate concepte de bucatarii cu marmura este unul curat si minimalist. Mergand pe abordarea minimalismului poate surprinde cu adevarat frumusetea izbitoare a pietrei. Avand un numar limitat de piese suplimentare poate evita umbrirea marmurei, permitand ca aceasta sa fie remarcata.

Daca optati pentru structuri din marmura alba, incorporati alte elemente albe, cum ar fi dulapurile, scaunele si aparatele electrocasnice. Incorporarea unor forme drepte, folosind dulapurile si obiectele de decor, este o modalitate excelenta de a crea un aspect modernist. In plus, iti recomandam sa optezi pentru o pardoseala mai inchisa pentru a adauga un contrast curat spatiului.

  1. Elemente organice/naturale

Lemnul si piatra fac pereche frumoasa in bucatarie . Elementele pamantesti si organice pot anima marmura din bucatarie, oferind in acelasi timp un aer usor minimalist. Aceasta abordare este pentru proiectele bucatariilor luminoase, cu concept deschis, astfel incat spatiul sa nu se simta prea incarcat.

Incearca sa incorporezi o insula din lemn si marmura alba pentru un contrast natural intre elemente. Daca exista podele luminoase din lemn masiv, blaturile din marmura vor complete perfect ambianta lor organica si nuanta naturala.

Luati in considerare amplasarea catorva obiecte organice minime, cum ar fi plantele sau obiectele de bucatarie din bambus. Acestea pot completa si mai mult combinatia dintre aceste doua materiale naturale.

  1. Contrast

Am discutat despre utilizarea elementelor contrastante in cele doua modele de bucatarii anterioare, folosind un stil discret. Dar   si o combinatie  dramatica poate fi la fel de atractiva. Asocierea marmurei deschise in contract cu elemente intunecate si curate, cum ar fi dulapurile negre, poate avea un impact izbitor asupra spatiului din  bucatarie dvs.

Incercati sa optati pentru un material mai moale pentru backsplash-ul dvs. pentru a oferi un sentiment de fluiditate intre cele doua elemente opuse. In acest fel, spatiul nu va parea  auster sau coplesitor la prima vedere.

  1. Monocromatica

Optarea pentru monocromie poate crea o atmosfera calda care se estompeaza fara probleme intr-un alt spatiu. Monocromia reflecta vizual culorile in nuante de culori sau nuante limitate. Acest lucru poate ajuta la a face ca un spatiu sa se simta unificat si captivant.

Luati in considerare  amplasarea unei  insule sau a unui blat de marmura in tonuri de gri sau un perete monocrom. Acest lucru poate completa multiplele texturi si nuante care se gasesc si in alta parte in camera.

  1. Finisaj lucios

O structura de marmura lucioasa si intunecata poate adauga un strop de dramatism indraznet bucatariei dvs. Acest tip de design in bucatarie poate oferi o senzatie indrazneata, dar aerisita.

Cu accente negre, luati in considerare forme ascutite, geometrice cu decorul dvs. Luminile suspendate joase cu un finisaj auriu lucios pot, de asemenea, sa sublinieze dramatismul. A avea podele din lemn mat va oferi suficienta caldura in contrast.

Nici un material nu este la fel de fermecator precum este marmura, iar prin aplicarea acesteia, va puteti transforma cu adevarat spatiul. De asemenea, pietrele naturale sunt perfecte pentru designul bucatariilor.  Datorita durabilitatii lor, ca sa nu mai vorbim de usurinta cu care pot fi curatate, sunt ideale pentru orice incapere.

Fie ca sunteti in cautarea a ceva minimalist, indraznet sau organic si natural, structurile de marmura in designul bucatariei dvs. pot face diferenta. Fiind material versatil, daca doriti sa schimbati designul bucatariei dvs. puteti incorpora cu usurinta idei de decor noi .