Pentru casa, PRELUCRAREA PIETREI

Din Showroom, in casa ta

alegerea granitului din showroom

Showroom-uri-le.

Incepeti prin a cauta showroom-ul si depozitul de piatra. Inainte incercati sa va faceti o idee a ceea ce doriti sa aveti în bucatarie sau baie. Odata ajuns la showroom selectati cu atentie ceea ce va avantajeaza. Pe cat posibil sa aveti deja detaliile despre eventualele elemente viitoare, chiuveta, baterii, etc

Instalarea de granit în bucataria si baia casei este un proces extins, care necesita ingrijire si atentie de la dvs. Deoarece adauga valoare și confera un plus estetic, cel mai bine este sa fiti implicat în fiecare pas al instalatiei. Astfel evitati o alegere greșita sau, mai rau, o instalare cu care nu sunt complet multumit. Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta de-a lungul procesului.

Detaliile mai fine


In timpul primei vizite la magazin, dupa ce aveți toate detaliile, alegeti profilul de margine pentru blaturi. De asemenea, alegeti materialul pentru protectia de perete( backsplash). Acestea sunt costuri suplimentare. Aceste costuri vor ridica totalul investitiei in  functie de modelul ales.

Oferta de piatra


Cand lucrati cu un fabricant local, aveti sansa sa obtineti tarife finale mai mici. Furnizorii de piatra va pot oferi dale mari de granit la preturi mult mai avantajoase. Nu uitati să faceti o comparatie cu preturile din piata.  Astfel puteti compara cu ceea ce furnizorul de piatră va ofera. Tineti cont ca piatra naturala difera de la o lastra la alta. Piatra expusa in showroom este orientativa.

Personalizati un șablon


Lucrarea reala incepe cu prelucrătorii care masoara și finalizeaza toate detaliile lucrarii. O discutie aprofundata cu montatorii despre amplasarea produselor si a altor detalii, este mai mult decat necesara. Pentru elementele atipice, se recomanda utilizarea unui sablon.

Pus în aplicare

În ultima vizita la atelier, alegeti piatra de granit pe care doriti să o utilizati. Cand se face acest lucru, prelucrătorii vor finisa piatra pentru a satisface cerintele dumneavoastră si le pun în practica. Pentru orice detalii, echipa Marmo Glass va sta la dispozitie.

Noi dam viata pietrei!