Relaxare

Zona de gratar în aer liber.

ZONA DE GRATAR IN AER LIBER

Condimentati-va vara cu o zona de gratar în aer liber!

Cand vremea este calda, ce modalitate mai buna de a va pregati pentru distractie decat o renovare a zonei de gratar?

Avand o zona în aer liber dedicata prepararii la gratar și prepararii mancarii este cheia unei veri reușite de preparate.

Daca va doriti o zona de gratar în aer liber tineti cont de urmatoarele aspecte:

Zonele mai mici de gratar pot fi realizate folosind resturi, ceea ce scade costul lucrarii și asigura un timp de executie mai rapid.

Un element de descurajare principal cu bucatariile în aer liber este lipsa rezistentei la intemperii în anumite materiale. Lemnul, de exemplu, nu va rezista cateva saptamani în conditii de precipitatii moderate, fara a prezenta semne vizibile de descuamare. Cu toate acestea, din fericire, granitul este, dupa toate aparentele, total imun la apa de ploaie. Într-adevar, granitul poate supravietui ploii, zapezii, soarelui si prafului fara a se deteriora.

Prin urmare, nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la precipitatiile care ar distruge noua zona de gratar.

Avand material de piatra naturala în jurul gratarului, spatiul dvs. are un aspect extraordinar, indiferent de culoarea cu care mergeti. Aceste pietre se gasesc în natura, astfel încat zona de sus a gratarului va arata exact așa.

Indiferent daca zona dvs. de gratar se afla într-un spatiu  acoperit sau în aer liber, materialele recomandate sunt granitul sau cuartul. Deși toate materialele sunt sigilate la instalare, este nevoie de impermeabilizare  periodica.

Avand o suprafata în jurul gratarului va puteti oferi facilitati suplimentare pentru chiuvete pentru curatare, spalarea mainilor ; frigider și depozitare.

Mare sau mic, zona de sus a gratarului din piatra naturala are o întretinere redusa. Stergeti-l dupa utilizare cu apa și sapun și este bine sa il acoperiti pana la urmatoarea utilizare!

Nu sunteti sigur de unde sau cum sa începeti? Contactati unul dintre reprezentantii nostri experti în piatra naturala în aer liber pentru o consultatie și o estimare gratuite!