Blaturi

Blaturile din “Bucataria verde”

blaturile in bucataria verde

Blaturile ecologice din “Bucataria verde”.

Fiecare bucatarie are un impact asupra mediului, deoarece foloseste lemn pentru dulapuri si rafturi, împreuna cu blaturile din materiale artificiale. Daca sunteti preocupat de mediu si doriti sa va faceti bucataria curata si verde, atunci adoptati aceste tehnici simple. Fitingurile ecologice din bucatarie pot varia de la blaturi de bucatarie prietenoase cu pamantul pana la robinete eficiente din punct de vedere al apei.  Si gadgeturile eficiente din punct de vedere energetic sunt recomandate. Pentru a va face blatul de bucatarie ecologic puteti folosi piatra naturala, care va fi cea mai buna optiune.

 

Aspecte positive ale blaturilor din piatra naturala

Blaturile din granit, marmura, ardezie, sunt extrase sub  forma de bucati de piatra naturala, care sunt taiate si lustruite pentru utilizare. Energia utilizata este mai mica  pentru a realiza blaturi din piatra naturala decat din materiale artificiale. Realizarea placilor de bucatarie din piatra naturala produce mai putine emisii de carbon si, prin urmare, conservarea mediului. Pietrele naturale precum granitul si marmura sunt mai durabile si usor de taiat si prelucrat. Perioada medie de viata a blaturilor de bucatarie din piatra naturala este de 30 de ani. Aceasta perioada poate fi extinsa la înca cativa ani, cu o întretinere adecvata.

 

Blaturile  ecologice pentru bucatarie

Deoarece fiecare tip de piatra naturala are propriile calitati, ea ofera proprietarilor mai multe optiuni în ceea ce priveste culorile si modelele.

În timp ce granitul este dur si rezistent la zgarieturi si pete, marmura este atractiva si mai costisitoare, în comparatie cu granitul.

 Granitul se straduieste în permanenta sa atraga atentia cumparatorului, cu un design fascinant.  Venaturile  si mineralele îi confera un aspect unic.

Cuartitul devine, de asemenea, o alegere în crestere pentru persoanele care doresc sa cumpere blaturi din piatra naturala. Aceasta piatra este, de asemenea, o optiune ecologica, deoarece apartine familiei de granit si este extrem de durabila.

Marmura a fost o alegere populara printre proprietarii de case, pentru blaturile de bucatarie,  deoarece are culori extraordinare. Producatorii de piatra pot fi putin ezitanti în recomandarea acesteia, pentru blaturi de bucatarie.  Aceasta este mai sensibila la pete si zgarieturi. Cu toate acestea, este înca preferata de majoritatea oamenilor datorita elegantei sale pure si clasice.

Pe langa granit, marmura si cuartit, exista si alte optiuni de piatra naturala, cum ar fi onixul si calcarul, care pot fi selectate. Toate pietrele naturale au propria lor culoare si variatii care le fac unice si de nepretuit. Atunci cand se utilizeaza aceste pietre naturale, acestea reduc impactul daunator asupra mediului natural. Pietrele naturale nu sunt legate de rasinile petroliere si nici nu sunt create într-o atmosfera poluanta pentru mediu