Gradina

Gradina,un colt de rai!

gradina cu piatra

Transforma-ti gradina intr-un colt de rai!

Este absolut in regula daca nu doriti o gradina  cu  piatra de dimensiuni mari. Iata cateva idei de mini gradina amenajate cu pietricele . Orice design si decor al spatiului va fi imbunatatit cu aceste mici sfaturi.

Mentineti-va rafinamentul alaturi de dorinte

Daca va place sa aveti cai de pietris, dar doriti un aspect mai sofisticat, atunci adaugati un strat de sticla pe el. Mergeti pe sticla cu pietricele dedesubt.

Daca iti plac gradinile tropicale, dar nu vrei sa renunti la pietricele si pietre, atunci creeaza-ti alei. . Adaugati o piatra neagra lustruita ca niste trepte si pietricele si pietre ca decor lateral.

Adaugati niste pietre negre magnifice la marginile paturilor de plante

Piatra neagra este o piatra magnifica. Adaugati cateva  pe langa plante. Le puteti combina cu pietre albe, daca doriti.

Combinati gradina tropicala cu gradina stancoasa

Creati 3 straturi diferite intr-un loc mic. Asezati cateva plante tropicale pe primul strat. Faceti un  sant de apa in mijloc. Si apoi adaugati pietricele la margine. Gradina ta este gata.

Adaugati pietricele de amenajare pe iarba

Pe un colt aleatoriu al gradinii, puneti pietricele de amenajare a teritoriului pentru a obtine un aspect magnific. In prezent, aceasta idee este in tendinte in intreaga lume.

Unele figurine din piatra pot adauga distractie gradinii tale

Fie ca este un caine sau o rata, figurinele din piatra pot face ca gradina dvs. sa arate uimitor. Asezati-le pe ghivece sau pe pietris. Ar arata frumos oriunde.

Faceti ca gradina dvs. sa para senina cu pietre albe

Pietrele albe simbolizeaza linistea. Alegeti un colt si adaugati cateva pietre albe cu o statuie a lui Buddha pe ea.

Combinati-va mini gradina de pietre cu plante bonsai si o mini cascada

Cascada este un element favorabil in ideile de amenajare a gradinii. Puteti pur si simplu sa faceti o minicascada dintr-un ulcior vechi. Adaugati niste bonsai pentru a completa aspectul.

Puneti pietre si pietricele pe jardiniere.

In cazul in care nu doriti sa va blocati suprafata de iarba a gradinii, dar doriti si pietricele, atunci adaugati pietre si pietricele pe jardiniere.

Pentru decorarea mesei dvs. de ceai folositi-va  creativitatea interioara. Colorati pietrele dupa cum doresti, apoi puneti-le pe masa. Veti fi uimiti de rezultat.

Cea mai buna parte a designului gradinii din piatra este ca o puteti folosi in orice fel. In acest caz, va recomandam sa cumparati ghivece de flori din pietre. Poate fi orice fel de piatra.

Trebuie sa fi vazut cafele depozitate in borcane. In acest design de gradina de piatra trebuie sa depozitati pietre de diferite culori, marmura, pietricele cororate,  aschii de granit. S-ar putea sa para nebunesc, dar rezultatul va fi fenomenal.

Construiti-va o alee japoneza.

Pietrele au o mare valoare pentru japonezi. O alee japoneza nu numai ca imbunatateste aspectul gradinii, dar este, si o terapie daca mergeti descult pe ea.

Gradina dvs. ar trebui sa reflecte stilul dorit.

Nu trebuie sa va blocati suprafata de iarba pentru a adauga un aspect de gradina stancoasa. Faceti peretii gradinii din piatra. Gradina ta se va transforma total.

Ce zici de o peluza de gradina ingrijita?

Decorul minimal adauga uneori multa carisma aspectului general. O banca de piatra din gradina dvs. ar putea face, de asemenea, trucul magic.

O gradina trebuie sa fie zona de relaxare

Gradina ta este zona ta de odihna. Asadar, sub scaunul tau oscilant, adauga un castron plin de pietricele si introdu-ti  picioarele in el. Experimentati un spa pentru picioare chiar si acasa.

Ideile pentru un  peisaj cu  pietricele de proiectare a gradinilor sunt aproape nelimitate. Deci, ce mai astepti ?