Marmura

3 moduri elegante de a folosi marmura în casa ta

perete marmura

Daca toti putem fi de acord cu privire la un singur lucru, marmura are o atractie atemporala si complet eleganta.

Calitatea curata a pietrei este una care s-a bucurat de secole. De la Egiptul Antic pana la Pompei si întreaga lume de astazi, marmura îsi lasa amprenta de mii de ani. Nu este de mirare de ce esti interesat sa îl incluzi în casa ta. Dar cum? Ei bine, în afara de blaturi , iata trei moduri uimitoare de a include marmura în casa ta.

Semineul

Adauga o nota clasica casei tale  renovand semineul. Adaugarea unui semineu din piatra de marmura  ar putea fi exact ceea ce ai cautat pentru a completa o camera. Marmura poate completa aproape orice stil din orice camera, desi o camera mai traditionala ar putea beneficia cel mai mult! Piatra de marmura vine într-o varietate de culori si modele, asa ca va da un finisaj dramatic aspectului unui semineu. In acest fel devinde o piesa cu adevarat centrala.

Poti accesoriza restul camerei cu culori care completeaza piatra de marmura pentru a da senzatia de fluiditate.

Podele

Te-ai  gandit vreodata la pardoseala de marmura?

Pardoseala din marmura poate crea o atmosfera cu adevarat eleganta în toata casa ta. Indiferent daca este doar într-o singura camera sau în mai multe, ai fi surprins de efectul pe care îl poate avea! Exista atat de multe avantaje daca ai o astfel de pardoseala în casa ta. Estetica este stralucitoare si neteda, facandu-l incredibil de usor de curatat. Cu un tratament adecvat, poti avea pardoselile de marmura stralucitoare. In plus, este facuta sa dureze! Disponibila într-o mare varietate de culori si modele, se poate personaliza pentru a se potrivi stilului si culorilor existente în casa ta. Sau chiar foloseste-o ca o oportunitate de a-ti schimba casa!

Panouri de perete

Peretii nu trebuie sa fie o parte plictisitoare sau simpla a unei camere. Utilizarea marmurei ca portiune a peretelui în camera ta poate adauga cu adevarat un element unic. Este clar ca o astfel de camera nu poate fi trecuta cu vederea.

 Ai putea folosi aceasta tehnica într-o camera de luat masa, unde au loc sarbatori importante. Coordoneaza-o cu culorile camerei si foloseste-o ca piesa centrala!

Respecta elementele de baza

Acestea sunt cateva exemple de moduri de a include marmura în casa ta. O poti folosi pentru blaturile din baie sau bucatarie. Poti sa le asortezi  cu dulapurile  si cu alte caracteristici existente ale unei camere, pentru a crea un rezultat uimitor

Acum, ce astepti? Sa începem astazi si sa exploram toate modurile extravagante prin care marmura poate fi inclusa în casa ta! Contacteaza Marmoglass SRL si consultantii nostri sunt gata sa te ajute!