Fără categorie

Biroul, nu doar lemn!

birou marmura
Biroul cu marmura.

La serviciu sau acasa, petrecem nenumarate ore in spatele mesei noastre de birou. Salile de conferinta sunt, probabil, cel mai frecvent utilizate spatii. Poate este timpul sa adaugati o nota de prospetime spatiului dvs. de lucru. Trebuie sa incetam sa ne gandim la biroul nostru doar ca la un pentru munca. In jurul sau se intampla multe altele, discutii intense, decizii importante, sedinte de  ultim moment, promotii care pot  schimba viata.

Unicitate

Masa dvs. de birou v-a vazut crescand de la un incepator la un profesionist desavarsit. Deci, de ce sa nu-i oferim mesei de birou o personalitate proprie? Atemporal și unic, nu doar lemn, cu un design uimitor din marmura,  va arata uluitor si va rezista in anii urmatori.

De la receptie pana la masa de birou principala, toate acestea pot fi frumos proiectate cu pietre naturale precum marmura, granit și onix. Acesta  poate fi un motiv suficient pentru a va indragosti de rutina zilnica la lucru.

Culoare.

Alegerea marmurei variaza de la o persoana la alta.  Puteti alege cu ușurinta o marmura sau granit negru, alb sau colorat, care sa incorporeze culorile marcii dvs.

Albul și bejul lucreaza intotdeauna pentru un spatiu de birou. Un birou de marmura alb curat, cu scaune maro calde, poate fi atat reconfortant, cat și formal. Masa de marmura cu tonuri deschise, lumineaza camera si o invioreaza. De asemenea, il puteti asorta cu pardoseli din marmura alba precum Ibitza White sau Volakas.

Exista o atractie pentru  designul minimalist, curat dar si pentru  culori indraznete, stralucitoare, care inspira energie pura intr-un spatiu.

Puteti alege dintre nuante naturale și finisaje diferite pentru a crea o piesa perfecta și atemporala.

Forma.

De asemenea, pe masura ce discutam despre mesele de birou de marmura neconventionale, puteti experimenta diferite forme. Masa dvs. de birou din marmura poate fi rotunda ,ovala , patrata sau dreptunghiulara, cu margini drepte sau curbate. Acest mic detaliu poate ridica schimba aspectul spatiului dvs. de birou.

Pentru mai multa inspiratie cu privire la numeroasele idei inovatoare pentru mese de birou, tot ce trebuie sa faceti este sa ne vizitati! Consultantii noștri va pot indruma pe parcursul intregului proces de selectie și va pot ajuta sa faceti alegerea corecta