Fără categorie

7 minuni ale Pietrei Naturale

7 minuni ale pietrei naturale

7 minuni ale Pietrei Naturale

Piatra naturala este una dintre cele mai mari contributii ale naturii la designul interior și arhitectura. Versatilitatea sa îi permite sa fie utilizata în mai multe optiuni diferite de design și constructie. De la bai rafinate sau holuri elegante pana la cladiri robuste, trebuie sa treaca testul timpului. MarmoGlass are o gama completa de piatra natural,marmura și granit, materialele preferate folosite de designeri și arhitecti pentru creatiile lor. Aici oferim 7 motive convingatoare cu privire la motivul pentru care acest material ar trebui sa fie „alegerea ta naturala”.

Minunea # 1: Contrast

Contrastul este despre diferitele nuante de lumina și / sau textura. De exemplu, marmura Nero Markina transmite o atmosfera contrastanta între nuantele exotice ale liniilor geometrice naturale aproape albe și eleganta atemporala a negrului. Liniile naturale care traverseaza aceasta piatra naturala sunt o minune, iar procesele noastre de prelucreaza garanteaza ca modelele raman neatinse.

Minunea # 2: Uzura

Granitul este un material excelent pentru uzura de zi cu zi în orice bucatarie. Poate avea aspect rustic sau elegant, in functie de alegerea noastra.  Nefiind poros dar rezistent la caldura și pete, orice bucatarie grea ar trebui sa ia în considerare aceasta piatra.

Minunea # 3: Coduri de culoare

Va amintiti creionele colorate din copilarie? A fost fascinanta joaca cu diferite culori, creand modele stralucitoare sau completand costumele tale preferate sau personajele de desene animate. Primele inspiratii cu coduri de culoare ti-au ramas în minte pentru a te ajuta sa le folosești în creatiile de astazi. Modele amestecate în placi de marmura de negru, alb și maro sunt doar un exemplu al utilizarii fara limite a culorii în piatra naturala.

Minunea # 4: Lumina

Lumina este spatiul, ceea ce este inspiratia pentru orice forma de arta: coloana vertebrala a succesului. Daca doriti sa va atrageti clientii în alegerea unui design despre care știti ca este optiunea perfecta pentru ceea ce au nevoie, folositi lumina!Crema Marfil oferita de Marmo Glass este capabila sa plaseze lumina în cele mai exigente atmosfere.

Minunea # 5: Simplitate

O veche vorba spune ca mai putin este mai mult și. Marmura poate insemna atat opulenta cat si simplitate. Un living poate parea  fabulos chiar prin simplitate. Marmura Diana Royal scoate din anomimat orice suprafata, oferindu -I o eleganta aparte.

Minunea # 6: Cost

Bugetul este întotdeauna o problema. Ei bine, aproape întotdeauna. Dar daca este, atunci Piatra Naturala este alegerea potrivita. Raportul pret / calitate este imbatabil și economiile de scara din orice proiect sunt probabil printre cele mai eficiente în amenajare. Ușurinta de instalare, combinata cu durabilitatea pietrei și eficienta energetica înclina echilibrul în favoarea acestui material.

Minunea # 7: Ecologic

Piatra naturala este unul dintre cele mai ecologice materiale de utilizat în proiecte. În plus, exploatarea și prelucrarea pietrei naturale, cum ar fi granitul, nu consuma multa energie în comparatie cu procesele de productie ale altor materiale.

Acestea sunt cele 7 minuni ale pietrei naturale!