Marmura

Scarile din marmura.

scarile din marmura

Scarile din marmura. Marmura a fost folosita de mult timp în constructii si design interior. De la blaturi de bucatarie pana la pardoseli si pereti, versatilitatea marmurei ia adus o mare popularitate . Dar marmura nu este doar pentru proprietatile rezidentiale. Hotelurile, restaurantele si chiar birourile de afaceri folosesc marmura pentru a crea un sentiment minunat de uimire pentru vizitatori.

În calitate de experti în marmura, cu peste 15 de ani de experienta, am vazut o multime de aplicatii de marmura.

„Marmura este darul naturii pentru a atrage atentia, si credem ca maiestria noastra o va capta pe a ta. ”

Sa amintim  5 avantaje practice legate de designul scarilor din marmura.

Beneficiul 1 – Eleganta.

Scarile trebuie sa fie practice deoarece, în mod firesc, conecteaza diferite niveluri ale unei case. Cu toate acestea, nu exista niciun motiv pentru care scarile dvs. nu ar trebui sa fie chiar un punct forte al casei.

Frumusetea si maretia pura a marmurei din interiorul unei case este uluitoare. Daca doriti sa adaugati un sentiment de lux regal, aceasta piatra naturala uimitoare este o alegere îndrazneata si excelenta. Vena distinctiva a marmurei a devenit iconica si simbolica a rafinamentului ridicat. Indiferent daca preferati tonurile clasice ,albe, sau una dintre numeroasele alte nuante disponibile, marmura este pur si simplu unica.

Celalalt aspect important de proiectare care trebuie luat în considerare este materialul utilizat în alta parte a casei dumneavoastra. Sticla, metal, lemn, beton – va trebui sa va potriviti scarile cu întregul stil interior. Din fericire, marmura poate completa perfect o serie de alte materiale.

Beneficiul 2 – Rezistenta structurala

O scara frumoasa cu structura gresita, pur si simplu nu este buna.

Avantajul marmurei este ca fiind o piatra naturala, înseamna ca are un nivel ridicat de rezistenta si fiabilitate. Este un material pentru scari foarte stabil, rezistent la factorii de uzura.

Scarile dvs. vor fi supuse traficului, astfel încat durabilitatea este esentiala. Marmura este o optiune minunata pentru durabilitate si, atunci cand este bine întretinuta, este o investitie inteligenta pe termen lung.

Beneficiul 3 – Gama larga din care sa alegeti.

Ce va imaginati cand auziti cuvantul „marmura”?

Majoritatea oamenilor se gandesc la clasicul alb cu design venos care se gaseste în marmura italiana, una dintre cele mai bune din lume.

Dar aceasta nu este singura optiune.   Marmura vine într-o gama larga de culori, nuante si chiar stiluri. Alb, negru, auriu, rosu, roz, maro, rosu, albastru … Le puteti verifica pe toate aici, la Marmo Glass.  Aceasta gama fantastica de stil ofera o paleta uriasa de alegeri pentru a gasi marmura perfecta pentru scara dvs.

Beneficiul 4 – Intretinere usoara.

Doar pentru ca marmura este folosita pe scara larga în palate si conace, nu înseamna ca întretinerea ei necesita tratament regal. Ingrijirea si curatarea scarii de marmura este simpla si usor de facut. Stergerea usoara si regulata cu o carpa umeda curata va fi suficient!

Pentru curatari mai intensive, puteti utiliza un sapun cu pH neutru sau un detergent de curatare. Curatarea regulata si chiar lustruirea ocazionala vor mentine scarile stralucitoare ca în ziua în care au fost instalate. Singurul lucru de retinut este ca detergentii chimici duri va pot deteriora piatra de marmura. Asigurati-va ca nu utilizati nimic cu aciditate ridicata.

Resigilarea este o alta optiune pentru a va asigura ca scarile din marmura isi pastreaza frumusetea si rezistenta. Desi acest lucru nu trebuie facut frecvent, necesita o atitudine profesionala.

Beneficiul 5 – Stil si valoare. Longevitate.

Proiectarea interiorului unei case poate deveni un act de echilibrare intre ceea ce iti doresti astazi si ceea ce iti vei dori maine. Deciziile de stil foarte îndraznete pot deveni depasite si pot iesi din moda odata cu trecerea anilor.

Marmura, pe de alta parte, se mandreste cu un stil estetic etern. Scarile din marmura nu vor parea deplasate astazi sau într-un deceniu. Multi constructori si designeri încorporeaza marmura în întreaga casa.

Fie ca intentionati sa va mutati într-o alta casa sau doriti sa vindeti, scarile din marmura vor adauga valoare proprietatii dvs. si vor mentine aceasta valoare – din punct de vedere financiar si stilistic – mult timp în viitor.

Ne-ar placea sa va ajutam sa gasiti marmura perfecta pentru scarile dvs. Asta,pentru ca noi,  la Marmo Glass, iubim piatra !