Fără categorie

Marmo Glass. Piatra Naturala

Blaturi de piatra naturala de la Marmo Glass

In fiecare zi vorbim cu clienti care au cunostinte minime despre diferitele tipuri de piatra natural, si argumente pro sau contra. Beneficiar final, arhitect, designer, sau constructor, multi au nevoie de un anumit nivel de informare cu privire diferitele tipuri de piatra naturala si unde sunt cele mai potrivite. Am incercat sa condensam aceste informatii, concentrându-ne pe 4 dintre cele mai populare tipuri de piatra.

Marmura

Marmura nu are nevoie de nicio introducere. Venatura si culorile, liniile stralucitoare si finisajul lustruit, o fac  cea mai cautata piatra naturala pentru proiectele de design de lux. Marmura necesita un nivel rezonabil de etansare si intretinere si trebuie ingrijita cu atentie pentru a-si pastra frumusetea. Este disponibil intr-o gama larga de culori izbitoare, in functie de nevoile dvs. individuale.

Granit

Duritatea granitului este, fara Indoiala, cel mai mare atu al acestei pietre naturale. Datorita durabilitatii este perfecta pentru pardoseli sau pentru blaturile de bucatarie unde sunt posibile scurgeri si amplasarea obiectelor fierbinti. Nuantele de granit variaza de la gri deschis pâna la negru, dar pot fi obtinute in aproape orice culoare.

Calcar

Calcarul este o alta piatra naturala eleganta, care este foarte populara pentru proiectele rezidentiale si comerciale, aici la Marmo Glass.

Calcarul este o piatra moale, fiind necesar un plan de etansare si intretinere pentru a-si pastra frumusetea. Calcarul a fost folosit in unele dintre cele mai emblematice proiecte din lume, inclusiv In Lincoln Memorial!

Onix

Daca va doriti  ceva unic, onixul poate fi piatra pentru dvs. Pentru a va bucura de frumusetea lui, timp indelungat, va trebui sa fie sigilat si intretinut In mod adecvat. La fel ca marmura, nu poti nega frumusetea pura a onixului. Atunci când lumina atinge vena sa rafinata, straluceste literalmente si lumineaza camera.. Luminat din spate devine translucid, fiind o alegere excelenta pentru spatii decorative.

Finisaje din piatra naturala

In cele din urma, in functie de proiectul dvs., finisajul poate face piatra sa iasa in evidenta si mai mult. Exemple de finisaje diferite pe care le oferim pentru piatra noastra naturala aici, la Marmo Glass, includ lustruirea, slefuirea, gravarea si sablarea.

Cele de mai sus sunt doar o scurta trecere in revista a unor pietre naturale din fabrica noastra. La Marmo Glass, vom fi bucurosi sa discutam exact despre proiectul dvs. si cum arata viziunea dvs. asupra produsului finit. Va putem recomanda diferite tipuri de piatra si finisaje pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere. Vizitati showroom-ul nostru din Constanta sau sunati-ne pentru o consultatie privata cu un expert prietenos in piatra naturala!