Travertin

Travertinul French Pattern

travertin french pattern

Travertinul French Pattern sau modelul francez.

Pentru cei care inca se intreaba ce este un travertin, este o roca sedimentara poroasa de calcar.  Alcatuita din calcit, calcit slab magnezian si aragonit, are o culoare galbuie,gri,maro sau alb.

Travertinul se formeaza prin acumularea naturala de granule si particule de calcar la gura unor izvoare termale bicarbonatate.

Este piatra folosita in mod obisnuit pentru cladiri, iar un exemplu popular in acest sens este Colosseumul Roman la care s-a folosit travertinul ca material de constructie principal.

Travertinul french pattern.

Pentru cei care doresc “sa distruga aspectul uniform”, french pattern este alegerea perfecta pentru casele contemporane dar si pentru cele traditionale.

Travertinul cu model francez ofera unul dintre cele mai distinctive aspecte ale podelei. Este printre cele mai populare stiluri de pardoseli din piatra, utilizate atat pentru podelele de interior cat si pentru exterior. Aminteste de o podea din piatra din palatele istorice europene. O podea cu model francez arata foarte elegant si impresionant, mai ales cu placi de travertin.

French pattern este un aranjament popular, conceput pentru a crea un aspect complicat folosind placi si pavele de diferite dimensiuni. Pentru a crea acest aspect, se utilizeaza o combinatie de placi de 400x400mm, 600x400mm, 400x200mm, 200x200mm.

Avand in vedere ca fiecare pavela are dimensiune diferita se imbunatateste textura naturala si degradeul din fiecare piesa de piatra.

Travertinul cu model francez este foarte bine cunoscut pentru designul unic si reuseste sa fie in centrul atentiei oriunde este folosit.

Travertinul French pattern a castigat multa popularitate de-a lungul anilor. Majoritatea oamenilor il vad ca fiind cea mai buna modalitate de a adauga stil podelei lor din piatra naturala. Travertinul french pattern este adevarata afacere si antreprenorii au inceput sa il foloseasca pe scara larga pentru a satisface cerintele tot mai mari.

Pavelele din travertin pentru exterior (in mod normal, cu grosimea de 30 mm) au fost proiectate pentru a fi rezistente si servi bine ca o optiune excelenta pentru exterior.

O casa placata cu travertin french pattern poate avea o margine daltuita, in timp ce altele au marginea dreapta. Fiecare va crea un efect diferit in functie de cerintele dvs. Cererea pentru acest tip de modele a crescut considerabil in ultimii 5 ani, pe masura ce oamenii au inceput sa manifeste un interes puternic pentru aspectul european al lumii vechi, care a fost din ce in ce mai folosit in jurul piscinelor si teraselor.

Natura unica a travertinului ne permite sa-l folosim intr-o gama larga. Daca intentionati sa il utilizati, asigurati-va ca urmati cu atentie instructiunile furnizorului.