Granit

Granitul Steel Grey

steel grey granit

Granitul Steel grey este o alegere populara datorita durabilitatii si  culorii neutre.

Acest granit natural, rezistent la uzura, este obtinut din carierele din India. Prezinta diverse nuante de gri mediu pana la inchis, cu note subtile de gri metalic. Ocazional, exista depozite minerale reflectorizante, minime, in piatra, care pot straluci atunci cand lumina cade direct pe piatra.

Potrivit atat pentru bucatariile moderne, cat si pentru cele traditionale, este ideal pentru uz casnic si comercial în zonele aglomerate.

Aplicatii potrivite:

Cu un tratament adecvat, acest granit gri poate fi folosit atat în ​​aer liber, cat si în interior. Daca proiectati o bucatarie în aer liber sau o zona de gratar, granitul Steel Grey ar fi o optiune potrivita.

Disponibil în grosimi variind de la 40 mm, 30 mm si 20 mm, ofera optiuni pentru o gama larga de aplicatii.

Finisaje granit:

Finisajele disponibile pentru granit steel grey includ finisaje lustruite, fiamate si slefuite.

Oferim, de asemenea, o gama larga de optiuni de profil de margine.

Cu toate acestea, daca preferati ceva unic, masinile noastre de ultima generatie CNC le pot crea fara efort.

Blaturi din granit gri

Blaturile de lucru gri sunt foarte populare si exista o selectie atat de blaturi de cuart gri cat si de granit, din care sa alegeti. Daca sunteti nehotarat între blaturile de cuart si blaturile de granit, atunci faceti o vizita in showroomul nostru. Unul dintre specialistii nostri va poate ajuta sa realizati aspectul finit cu mostre considerabile si sa va raspunda la întrebari cu sfaturi profesionale.

Granitul Steel Grey este un material natural, astfel încat nuantele si modelele se pot schimba de la un lot la altul. Va recomandam sa vizualizati o placa mare din materialul ales si sa va rezervati placile daca gasiti o anumita nuanta care se potriveste.

Daca vine vreodata un moment cand vreti sa vindeti casa, suprafetele de granit Steel Grey pot deveni un punct de vanzare important. Instalarea granitului gri este cu adevarat una dintre cele mai bune achizitii pe care le puteti face pentru casa dvs. Creeaza o senzatie unica în camera. Acest amestec de culori se simte foarte stabil si rafinat. Din nou, griul salveaza ziua si asigura ca contrastul nu este prea dur între dulapuri si blaturi.

Granitul Steel Grey este o piatra premium excelenta care necesita putina îngrijire si atentie.