PRELUCRAREA PIETREI

Profile de margine

profile de margine

Profile de margine.

Exista cateva aspecte atunci cand alegeti profilele de margine perfecte pentru blaturile din bucatarie, cum ar fi culoarea, grosimea si modelul.

1. MARGINEA DREPTA

Marginile drepte sunt grozave si arata frumos atat pe placile groase, cat si pe cele subtiri. Sunt perfecte pentru bucatarie cu un design modern.

În ciuda numelui, aceste blaturi nu sunt deloc ascutite. Sunt rotunjite pentru a proteja piatra de daune si pe tine de rani. Aceasta margine ar putea fi o optiune excelenta si sigura daca aveti copii.

2. BASTON

Este o margine rotunjita, oferind o atingere moale oricarui design. Este considerat un clasic atemporal si frecvent întalnit într-un design traditional. Acest profil face ca marginea sa para mai subtire.

3. SEMIBASTON

Este o taietura standard populara, cu o curba interesanta. Permite apei sa curga de pe blat, evitand astfel deteriorarea dulapurilor din apropiere. Liniile curbe simple îl fac o optiune de preferat.

Este o idee buna sa alegeti acest profil daca utilizati o placa cu o taietura mai groasa, deoarece tinde sa evidentieze sectiunea transversala a placii. Ofera încaperii o senzatie moale si calda.

În plus, este grozav daca vrei sa arati modelul placii tale.

4. BIZOT

O margine tesita prezinta o margine subtila, unghiulara. O margine tesita standard este un unghi de 45 de grade.

Marginea tesita va oferi blaturilor dvs. un aspect elegant, înclinat. Este o margine traditionala care dateaza de arhitectura clasica. Ca si în cazul semibastonului, panta alungita a acestui profil protejeaza dulapurile de dedesubt.

Arata frumos mai ales daca ai un aspect contemporan. Marginea poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra si a îmbunatati aspectul decorului dumneavoastra. Pe vremuri, o margine tesita indica ca blatul tau a fost taiat din piatra adevarata.

6. OGEE

Aceasta optiune este un design extrem de decorativ, care emana eleganta Renasterii. Este deosebit de frumos daca alegeti un aspect traditional pentru bucatarie.

Ofera detalii atragatoare din doua arcuri mari care formeaza o forma de S. Puteti alege ca acest arc sa fie dramatic, cu evazari sau simplu, dar totusi vizibil. Va ofera un aspect grozav fara margini ascutite.

7. DUPONT

Muchia Dupont are o raza convexa. Este adesea mentionata ca o margine Ogee inversata. Acest lucru se potriveste frumos într-o bucatarie în stil traditional.

8. DUBLU OGEE

Este de la sine înteles ca Double Ogee ar fi chiar mai elegant, nu? Ai ghicit! De asemenea, prezinta o raza concava (de fapt doua dintre ele), mai putin adanca decat pe ogee. Din nou, aceasta se asociaza cu o bucatarie traditionala.

9. NECIZELAT( RUSTIC)

Un alt stil este suprafata de stanca sau profilul marginii cizelate. Aceasta margine expune piatra bruta, oferind blatului tau un aspect mai natural sau rustic. Unii oameni percep aceasta margine ca fiind ascutita sau îsi fac griji ca se agata hainele, din experienta noastra, nu am avut probleme cu daunele cauzate de aceasta margine. Pur si simplu ofera proiectului dvs. un aspect mai rustic.

Acestea sunt doar cateva dintre finisarile oferite.

A sti ce profile de margine de granit sa folosesti pentru bucatarie este primul pas în procesul de renovare.

Ar trebui sa alegeti în functie de grosimea placii si daca doriti un design simplu sau ornamentat.

Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne vizitati la showroom ul nostru.