Piatra naturala

Piatra naturala iarna?!

PIATRA NATURALA IARNA

Iarna este un anotimp interesant pentru a avea podele sau blaturi din piatra in casa dumneavoastra. Iata 5 idei pentru a încorpora designul cu piatra în casa dumneavoastra în acest sezon, oferite de Marmo Glass .

1. UTILIZATI PIATRA NATURALA PENTRU A  DECORA SEMINEUL

Ideea ca piatra naturala va face un loc sa para mult mai rece, mai ales iarna, poate fi contrazisa prin aplicarea acestui sfat. Adaugarea de piatra naturala va face semineul dvs. sa arate atragator si mai complex decat designul obisnuit al semineului. Alegeti culori neutre pentru acest aspect, astfel încat celelalte tonuri de culoare din camera sa nu para sa concureze pentru atentie.

2. ADAUGATI MODELE EXOTICE PE PODELELE DE PIATRA

O preocupare majora în timpul iernii este ca podelele din piatra vor face casa mult mai rece. Puteti obtine o senzatie tropicala exotica cu un covor central sau de hol. Piatra naturala retine ceva caldura si s-ar putea sa fii surprins de cat de mult creste caldura din casa cu un covor bun. Casa va arata mult mai luminoasa deoarece nuantele tropicale vor lumina starea de spirit a casei. Nu uitati sa asortati covoarele cu culorile tematice pentru a va mentine designul interior.

3. ÎNCALZITI PARDOSELELE

Pardoseala încalzita este perfecta pentru locuri precum baia, în care poate doriti sa folositi piatra naturala pentru pereti si podele. Va arata ca iarna, dar va simti ca vara in interior.

4. PERETI DE ACCENT

Daca doriti sa aveti pereti din piatra naturala, dar nu sunteti sigur daca va deveni prea frig, acoperiti doar un perete de accent cu piatra natural. Astfel adaugati  mai mult caracter sufrageriei, dormitorului sau chiar peretelui din hol.  Designul va face camera sa se simta moderna si veti pastra în continuare caldura pe timpul iernii.

5. INSTALATI BLATURI DE PIATRA NATURALA

În timpul iernii sau în orice alt anotimp, acest stil este perfect. Piatra naturala este excelenta pentru decor, iar marmura, granitul, cuartul si alte tipuri de piatra sunt perfecte daca doriti sa adaugati un finisaj elegant chiuvetelor din bucatarie sau din baie. De asemenea, puteti folosi piatra naturala pentru împrejurimile cazii. Schimba complet atmosfera din zona, adaugand o senzatie moderna.

Echipa Marmo Glass va ureaza sarbatori fericite si pline de caldura!