Suntem in top 3, dar ne straduim sa fim alegerea ta nr. 1!

Infiinta in anul 2003,Marmo Glass este o afacere de familie cu peste 18 de ani de experienta in domeniul produselor din piatra naturala, experienta pe care o punem in slujba clientilor nostri.
Am inceput cu dorinta de a da ocazia oricarui om, indiferent de posibilitatile sale, sa isi realizeze casa de vis folosind produse din piatra de cea mai buna calitate.
Scopul nostru a fost, si a ramas, sa oferim produse de calitate superioara tuturor clientilor nostri, acordandu-le aceeasi atentie indiferent de valoarea comenzii. Toti clientii sunt important, neexistand “clienti mici “ sau “clienti mari”.
Pe parcusul anilor am invatat sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa asiguram produse la standard inalt cu un nivel maxim de siguranta pentru serviciile pe care le punem la dispozitia acestora, oferindu-le mai mult, chiar peste asteptari.
Punem accent deosebit pe incredere si corectitudine, respect, initiative si flexibilitate.
Ne bucuram atunci cand, cu ajutorul nostru, se finalizeaza proiecte, uneori chiar spectaculoase.
Credem intr-un bussines corect, iar increderea și aprecierile clientilor ne-au adus recunoașterea oficiala ani la rand când am primit distincția “Firma anului in taierea, fasonarea si finisarea pietrei”
Anual oferim servicii si produse la peste 1000 de clienti.
Am incercat, de-a lungul timpului, si incercam in continuare, sa tinem pasul cu tehnologia, materialele si trendul, pentru a veni in intampinarea dumneavoastra cu cele mai variate si accesibile oferte.
Cu timpul ne-am dezvoltat ca echipa si experienta, perfectionandu-ne si straduindu-ne ca fiecare client sa fie multumit de colaborarea noastra.
Datorita unei investitii apreciabile, de cca 2,5 milioane de euro, in tehnologie de inalta clasa, reusim sa avem produse de cea mai buna calitate. Inca de la faza bruta pana la finisare, folosim utilaje performante: 4 Bloc Cutters/gatere marca Pedrini si 1 Fierastrau Telaio cu 80 de lame, precum si 2 linii de lustruit si chituit, marcile Breton si Cama.
Detinem propria macara portala 30 tone; utilaje de taiat si prelucrat lastre;3 freze si 3 masini de lustruit si bastonat marca MBM si Electromeccanica.
Pentru sculptura si taiere precise in 2018 am investit in o freza CNC cu 5 axe, 2 mese si strung pentru pentru coloane .

Debitarea, ghilotinarea, scapitarea si antichizarea se face in atelierele proprii cu ajutorul masinilor specifice, masini de debitat cu multidisc si 2 tamburi pentru antichizare, despicat si dalte automate.
Executam produse cubice cu ajutorul utilajelor de taiere cu monofir si monolama.
Detinem masina pentru sablat pavele pentru a realiza produse antiderapante si pentru siguranta Dvs.
Astfel, societatea noastra realizeaza o gama variata de produse din piatra naturala: pardoseli, placari verticale, placari piscine, scari interioare şi exterioare, blaturi pentru baruri, bucatarie, baie, glafuri pentru ferestre, şeminee şi orice alte prelucrari la comanda.
Produsele realizate la noi vin in intampinarea celor mai diverse cerinte ale pietei din Romania dar si exportului in SUA si Caraibe .
Am devenit noi insine un brand , aducand pe piata, pe langa piatra din import, si piatra din cariere proprii, romanesti precum si oferind servicii si produse de calitate la preturi accesibile!
Doar impreuna putem realiza proiecte mari!
Noi dam viata pietrei!